Sos picant Bulgarian Carrot – echilibru între foc și prospețime
Un mix perfect între ardeiul iute Bulgarian Carrot și intensitatea Habanero Caraibian, echilibrat cu morcov și lime pentru un gust complex și versatil.
Nivel de iuțeală: 6/10 – suficient de intens pentru iubitorii de iuțeală, dar bine armonizat cu notele dulci și citrice.
Ideal pentru carne, pui, pește și legume, oferind un plus de savoare fiecărui preparat.
Ingrediente: Ardei iuți afumați Chipotle, anșoa, roșii, usturoi prăjit, ceapă, zahăr brun, sare de mare, oțet, condimente. Alergeni: Conține pește (anșoa)
Valori Nutritionale: Valoare energetică: 247,12 kJ / 59,03 kcal; Grăsimi: 1,39 g; din care acizi grași saturați: 0,20 g; Carbohidrați: 9,76 g; din care zaharuri: 8,84 g; Proteine: 1,87 g; Sare: 0,86 g
Iulian,
Un sos care merge foarte bine cu fripura de porc/pui. De obicei cand mananc pui cu orez ajunge si acest sos in farfurie.
RaspundeEste picant, dar nu cat sa nu mai intelegi nimic din ce mananci. Overall recomand!
A fost util acest review?